Onbewerkt hout

Onbewerkt hout is puur natuur. Het is hout dat rechtstreeks uit Europa naar hier is gekomen en dat nog geen enkele behandeling heeft gehad. Hoogstens is het hout gezaagd en gedroogd. Vooral dat laatste vinden we belangrijk: pas als hout goed droog is, echt goed droog, leent het zich voor een volgende stap.

Lees het verhaal over ons onbewerkt hout

Wagonhout planken

Wat voor onbewerkt hout hebben wij?

Met Hout van Vroeger hebben we ons met name gespecialiseerd in hout van vroeger; in hout met een verhaal dus. Dat zijn met name eiken bielzen en wagondelen uit Europa. Ook in het onbewerkte hout zitten we zo veel mogelijk in het authentieke hout. Dat is veel eikenhout met name, omdat dat hout barstensvol karakter zit.

Waar kun je onbewerkt hout voor gebruiken?

Wij leveren aan interieurbouwers en particulieren. Aan iedereen die een tafel, kast, vensterbank of traptreden gaat maken en daar karaktervol hout voor nodig heeft. Dan ben je bij ons op het juiste adres. We hebben veel onbewerkt hout op voorraad. Daar kun je zelf tussendoor wandelen, zodat je zelf kunt kiezen welk hout jou het beste past.

bielzen tv meubel

Kunnen wij het hout voor je bewerken?

Ja hoor. We hebben een zagerij naast de opslag. Maar ook andere behandelingen zijn mogelijk. Wil je het laten borstelen, schaven, proppen of epoxeren? Geen probleem. Dat verzorgen we voor je.

Interesse in onbewerkt hout?

Vijf redenen

Onbewerkt hout van Hout van Vroeger

Alleen de beste kwaliteit hout

ons hout is kurkdroog

Tegen eerlijke prijzen

wij importeren rechtstreeks

Uit voorraad leverbaar

in verschillende afmetingen en bewerkingen

Zelf uitkiezen

wandel door onze voorraad

Snelle levering

wij hebben eigen materieel om het hout te vervoeren