Spoorbielzen met karakter

Spoorbielzen zag je vroeger vaak bij mensen in de tuin liggen, als erfafscheiding. Vaak waren ze geteerd, om te zorgen dat weer en wind er geen grip op kregen. Dat teren mag tegenwoordig niet meer. Toch zijn het nog steeds geliefde objecten in de tuin: zo’n grote, sterke eiken spoorbiels blijft er prachtig uitzien. Hout van Vroeger levert daarom spoorbielzen, als balken of als blokken.

Lees het verhaal over onze spoorbielzen met karakter

WhatsApp Image 2019-03-13 at 16.15.39 (6)

Waar komen onze spoorbielzen vandaan?

Hout van Vroeger haalt zijn hout uit heel Europa. Uit landen als Polen en verschillende Oostbloklanden, maar ook Frankrijk heeft nog veel authentieke bielzen. Wij importeren al het bielzenhout rechtstreeks, zodat we onze prijzen laag kunnen houden.

Wat doen wij met
de spoorbielzen?

We laten ze drogen. De spoorbielzen hebben vele jaren in weer en wind gelegen. Wij geven ze eerst even hun welverdiende rust. Eenmaal droog, worden ze namelijk nog mooier. Zodra ze dat zijn, zagen we ze voor je op maat. Dan krijg je dus balken of blokken. Daarnaast maken we er planken van, die tegenwoordig erg geliefd zijn in de interieurbouw.

spoorbielzen zagen
WhatsApp Image 2019-03-13 at 16.05.43

Waar kun je spoorbiels voor gebruiken?

Het is eikenhout dat minimaal enkele decennia oud is. Het heeft geleefd en gewerkt. Het is hout met een verhaal en een eigen, eiken karakter. Ze lenen zich ideaal als drager in een huis; als ornament, tegen het plafond of bij de haard; maar nog steeds ook als erfafscheider of als eiken rustpunt in de tuin.

Interesse in spoorbielzen?

Vijf redenen

Spoorbielzen van Hout van Vroeger

Alleen de beste kwaliteit hout

ons hout is kurkdroog

Tegen eerlijke prijzen

wij importeren rechtstreeks

Uit voorraad leverbaar

in verschillende afmetingen en bewerkingen

Zelf uitkiezen

wandel door onze voorraad

Snelle levering

wij hebben eigen materieel om het hout te vervoeren